MENY

Hantverkare med eget företag

Hantverkarna Stockholm arbetar för att underlätta för dig som hantverksföretagare i Stockholmsregionen. Och som medlem stöder du oss i vårt arbete. Det ger oss kraft att arbeta för hantverksfrågor och för ett bättre klimat för hantverksföretagarna i Stockholm och i Sverige. Tillsammans blir vi starka.
Som liten hantverksföretagare kan det lätt kännas att man står ensam i sitt företagande. Så behöver det inte vara. Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du föreningen bakom dig, en förening som ger dig muskler att klara sådant du inte kanske trodde var möjligt.

Medlemmarna i Hantverkarna Stockholm är riktiga hantverkare som står för kunnande och kvalitet. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap, utan också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.

Du missar väl inte våra medlemsförmåner? Juridisk rådgivning, möjlighet att hyra semesterlägenheter och inbjudningar att delta i exklusiva evenemang är bara några av alla förmåner du kan ta del av i medlemskapet. Är du företagsmedlem och har en lärling får du dessutom en kraftig rabatt på serviceavgiften nedan.
Se alla medlemsförmåner

Priser

Årsavgiften för 2024 i föreningen är:
Medlemskap 500 kr (ej avdragsgill och ej momspliktig).
Serviceavgift 1 500 kr exkl. moms.

Medlemsansökan

Fyll i ansökan här nedan. När du har fyllt i intresseanmälan för medlemskap kommer vi dels att göra en kreditkontroll av ditt företag och dels ringa upp dig för att höra mer om vad du har för förväntningar på oss och medlemskapet. Din ansökan kommer sedan att behandlas av vår styrelse. Det sker normalt på ett ordinarie styrelsemöte. Det kan därför dröja upp till några veckor innan din ansökan behandlas.

Medlemsförmåner - för dig som är företagsmedlem i Stockholms Hantverksförening

Du som medlem i Stockholms Hantverksförening som hantverksföretagare har ett helt batteri med förmåner för att göra ditt företagande roligare och lättare.