MENY

Semesterlägenheter på Gran Canaria

Stockholms Hantverksförenings fyra semesterlägenheter på Gran Canaria ligger i det populära området Rocas Rojas, San Agustín på öns sydspets. Du kan boka dem först av alla!

Som medlem i Stockholms Hantverksförening har du förtur vid bokning av de lägenheter som föreningen disponerar i härliga Rocas Rojas på Gran Canaria. För dig öppnar bokningen åtta månader innan avresa. Övriga medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation kan boka sex månader innan. 

För mer info och för att komma till bokningsformuläret klicka här >>

Området
Rocas Rojas nästan 400 hus har utsikt över San Agustín och Atlanten, utspridda i ett lugnt och lummigt parkområde med trädgårdar, palmer, blommor och vackra promenadstråk. Denna flamboyanta oas är ett perfekt alternativ för den som söker en lugn semester i sin egen, fullt utrustade lägenhet i ett område utan störande trafik och med naturen och havet nära till hands. Perfekt för återhämtning!

 

För den som ändå vill känna på partylivet är det nästan bara en promenad från öns livliga nattliv bland de hundratals restaurangerna, barerna och nattklubbarna i Playa del Inglés.
 

I anslutning till husen i området finns det mesta i bekvämlighetsväg, såsom: restauranger, butiker, frisörer, tennisbanor och pooler. Det är bara fem minuters promenad till stranden. Ett närliggande hotell har en vattenpark samt ett spa och padelbanor.
 

Lägenheterna

Föreningens fyra lägenheter ligger i ett vackert kuperat område. Lägenhet 201B  renoverades 2018 och ligger i den övre delen av ett radhus. Lägenheten är möblerad för fyra gäster, men rymmer ytterligare en till två personer i bäddsoffan i vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum och två badrum med dusch/wc. Köket är, liksom de två andra större lägenheterna, utrustat med diskmaskin.
 

Den mindre lägenheten, 201A, är den nedre delen av radhuset 201B och är möblerad för två gäster. Lägenheten har ett sovrum.
 

Lägenhet 210B  renoverades 2017 och ligger i den övre delen av ett radhus. Den består av tre tvåbäddsrum och har plats för sex gäster. I samband med 2018 års renovering fick även enplanshuset  235B  denna utformning.
 

Kontakta kansliet, telefon 08-442 78 40 eller e-post  info@hantverkarna.se, för mer information. Observera att bokningen görs först när du har fått bekräftelse från kansliet.

 

Prislista
Från och med 2023-09-01 justeras priserna för att hyra våra lägenheter, se nedanstående tabell. Städavgiften redovisas separat.
 

Föreningens pensionärer har 20 procent rabatt på hyran året runt (samma som lågsäsongspris). Sommarmånaderna april till september är lågsäsong på Rocas Rojas – då gäller rabatten alla medlemmar.
 

Priserna avser veckohyra
för lägenheten
Hyra högsäsong  
 1 okt. - 31 mars
Hyra lågsäsong   
 1 apr. - 30 sep.
Städavgift (obligatorisk)  
 A-huset (1-2 personer)  2 750 kr  2 200 kr  750 kr
 B-husen (1-4 personer)  3 750 kr  3 000 kr  1 000 kr
 B-husen (5-6 personer)  4 000 kr  3 200 kr  1 250 kr
 
Bokningsregler
  • Du kan hyra max 3 veckor åt gången under lågsäsong (1 april-30 september).
  • Du kan hyra max 2 veckor åt gången under högsäsong (1 oktober-31 mars).
  • Du måste komma hem innan du kan göra en ny bokning.
  • Du kan inte hyra flera hus samtidigt.
  • Ankomst- och avresedagar är lördagar.
  • Bokningar är öppna sex månader framåt från den första vardagen i månaden. Åtta månader gäller för dig som är medlem i Stockholms Hantverksförening.