MENY

Alumn

Alumn är för dig som har studerat på Hantverksakademin. Efter avslutade studier på skolan erbjuds du att ansluta dig som alumn, med reducerad medlemsavgift och särskilda förmåner under tiden du etablerar dig i yrkeslivet som hantverkare. 
Oavsett om du startar eget företag eller om du anställs som hantverkare när du har tagit examen på Hantverksakademin vill vi hjälpa dig att kickstarta din hantverkskarriär.

Med skräddarsydda förmåner och möjlighet att regelbundet träffa etablerade hantverkare kommer medlemskapet hjälpa dig att etablera dig i hantverksvärlden.

Du kan vara alumn i upp till tre år. Därefter kan du, beroende på om du är anställd eller egen företagare, ansöka om något av våra andra medlemskap.

Som alumn har du tillgång till många av föreningens förmåner. Extra förmånligt blir det för dig som har eget företag.
Se alla medlemsförmåner

Priser

Som alumn betalar du en reducerad medlemsavgift. För endast 180 kronor per år får du tillgång till ett unikt nätverk och förmåner som kommer hjälpa dig att etablera dig som hantverkare.

Medlemsansökan

I samband med examen från Hantverksakademin kommer du som har fullföljt dina studier att erbjudas att bli alumn i Stockholms Hantverksförening.

Medlemsförmåner - för dig som är alumnimedlem i Stockholms Hantverksförening

Som alumnimedlem har du tillgång till många av föreningens förmåner. Extra förmånligt blir det för dig som har eget företag.