MENY
Vill du ställa ut på Stockholm Craft Week 2024?

Vill du ställa ut på Stockholm Craft Week 2024?

20.06.2024 | Karoline Sandar
Stockholm Craft Week 2024 närmar sig och vi är glada att bjuda in våra medlemmar att ställa ut med oss under årets evenemang! Detta är en fantastisk möjlighet att visa upp sitt arbete för en bred publik och nätverka med andra inom branschen. Utställningen äger i år rum på Sven-Harrys Konstmuseum (Bakfickan) och pågår 2-6 oktober. Alla yrkeskategorier som verkar i fysisk och konstnärlig gestaltning är välkomna att ansöka om att medverka.
Stockholm Craft Week syftar till att synliggöra samtida konsthantverk och stärka dess position på den moderna konstscenen, både nationellt och internationellt. Styrgruppen för evenemanget består av Konsthantverkscentrum, som är projektägare med operativt ansvar, i samarbete med Svensk Form och Konsthantverkarna.

Kriterier för medverkan:
 
1. Du deltar med 1-3 fysiska föremål som visar din yrkeskunskap. Under urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid konstnärlig verkshöjd och kvalitet på arbetet.
 
2. Du schemaläggs som närvarande i utställningen under perioden 2-6 oktober. Du förväntas representera ditt yrke, det du själv och övriga medverkande ställer ut, samt vara en god och påläst representant för Hantverkarna Stockholm.

Vamt välkommen med din ansökan via denna länk! Urval kommer att göras under sommaren, därefter kontaktas alla som har ansökt.