MENY
Medlemskväll som bjöd på både trevligt mingel och AI-föreläsning
AI-föreläsning med futurist, journalist och ingenjör Mats Lewan på Brygghuset

Medlemskväll som bjöd på både trevligt mingel och AI-föreläsning

22.02.2024 | Karoline Sandar

I går samlades ett härligt gäng medlemmar i Hantverkarna Stockholm för en spännande och informativ föreläsning om artificiell intelligens (AI). Kvällen bjöd på möjlighet att lära sig mer om denna snabbt framväxande teknologin och dess potentiella påverkan på våra liv och samhället som helhet. Under föreläsningen fick deltagarna insiktsfulla inblickar av föreläsare Mats Lewan som delade med sig av sin expertis inom området. Han berättade om olika aspekter av AI, tillämpningar inom olika branscher, utveckling över tid och de etiska överväganden som är kopplade till användning av AI.

Futurist, journalist och ingenjör Mats Lewan pratade om vad AI egentligen är, hur vi kan dra nytta av den inom både företagande och hantverkande, och hur vi hittar en sund balans mellan människan och AI. I sin framtidsspaning kom Mats även in på hållbarhet och vilken roll hantverksyrkena har i en cirkulär ekonomi.
 

Men det var inte bara föreläsningen som var en höjdpunkt för kvällen. Efteråt var fanns möjlighet att mingla och diskutera - en perfekt stund att knyta kontakter och utbyta tankar och idéer. Det är genom sådana möten och evenemang som vår förening verkligen blomstrar. Att kunna samla människor med olika bakgrund, yrken och expertis för att lära av varandra och främja diskussioner.

Tack alla medlemmar och gäster för att ni bidrog till fantastiskt trevlig och givande kväll! Vi ser redan fram emot nästa tillfälle att ses, så håll utkik i vår aktivitetskalender på hemsidan!