gmu@hantverkarna.se."/>
MENY
Gesäll- och mästarbrevsutdelning 2024 – anmäl dig senast den 22 september!

Gesäll- och mästarbrevsutdelning 2024 – anmäl dig senast den 22 september!

22.08.2024 | Karoline Sandar
Onsdag den 6 november är det dags för 2024 års Gesäll- och mästarbrevsutdelning. Inbjudan har nyligen skickats via mejl till alla som har anmält sitt intresse för att ta emot sitt brev i Stockholms stadshus. Har du inte fått din inbjudan? Kontrollera gärna om den kan ha hamnat i din skräppost. Om du inte hittar den där, vänligen kontakta oss på gmu@hantverkarna.se.

Som vanligt hålls ceremonin i den magnifika Blå hallen i Stockholms stadshus. Besöksadressen är Hantverkargatan 1, och praktisk information om Stadshuset samt vägbeskrivningar hittar du här.
 

Varje brevmottagare är välkommen att ta med sig två gäster. Det är kostnadsfritt att delta i ceremonin – Hantverkarna Stockholm, som arrangerar eventet, bjuder alla brevmottagare och deras gäster på denna högtidliga tillställning.
 

Insläpp för brevmottagare börjar kl. 17:00, och för gäster startar insläppet kl. 17:45. Ceremonin förväntas pågå fram till kl. 22:00, varefter vi bjuder in till mingel med lättare förtäring i Gyllene salen för alla som anmält sig.
 

Då Stadshuset är ett skyddsobjekt är antalet deltagare begränsat. Brevmottagare bosatta i Stockholm har företräde till de tillgängliga platserna. Sista dagen för anmälan är den 22 september. I mitten av oktober skickas bekräftelse och välkomstmejl till brevmottagare och deras gäster.
 

Observera att det inte är möjligt att beställa eller köpa förtäring i Stadshuset under ceremonin. Eftersom kvällen kan bli lång rekommenderar vi att du äter en stadig middag innan du anländer.

Ta gärna en titt på bilder från tidigare års Gesäll- och mästarbrevutdelningar här!
 

Informationen på hemsidan uppdateras löpande. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via gmu@hantverkarna.se.