Välkommen till Hantverkarna Stockholms nya hemsida!

2019-03-29

MEDLEM | Idag är det premiär för Hantverkarna Stockholms alldeles egna hemsida hantverkarnastockholm.se. Välkommen in!

I höstas gjordes en förstudie, då vi pratade med såväl medlemmar som hantverkare som inte är medlemmar. Vi intervjuade styrelsemedlemmar och elever på Hantverksakademin om deras behov. Dessutom gicks statistik för föreningens sidor på Hantverkarna.se noggrant igenom för att se vad som är intressant för besökarna och vad som inte är det.

Det resulterade i en sida som är modern till både utseende och teknik, där du ska kunna gå in och läsa nyheter eller ta reda på vilka medlemsaktiviteter som är på gång. Så småningom kommer sidan att byggas på med fler funktioner till nytta för såväl medlemmar som den hantverksintresserade allmänheten.

- Hantverk är navet i hela samhället. Därför är det viktigt att organisationen som är navet i Hantverksstockholm har ett inbjudande skyltfönster som bjuder in såväl hantverkare som de som köper deras produkter och tjänster. Jag är mycket glad över att vi nu kan erbjuda medlemmarna en hemsida som är både modern, inbjudande och tillgänglig, säger Nicole Pluntke, vd för Stockhlms Hantverksförening.

- Det är vi som är de riktiga hantverkarna i Stockholm. Det speglas nu i vår hemsida, säger Caroline Eriksson, kommunikationschef på Stockholms Hantverksförening.

Dela