Alla nyheter

Säsong för stipendier

2021-01-25

AKTUELLT | Är du en skicklig hantverkare som vill bli ännu skickligare? Nu är ansökan öppen för två stipendier för hantverkare/konsthantverkare.

Läs mer

Hantverksakademins kampanj prisad

2021-01-22

AKTUELLT | I reklam- och informationstävlingen Svenska Designpriset fick igår Hantverksakademins kampanj "Det finns ett före och ett efter Hantverksakademin" pris i tung konkurrens.

Läs mer

Nytt år - nya lagar

2021-01-07

AKTUELLT | Nytt år betyder att nya lagar och förordningar träder ikraft. Hantverkarnas Riksorganisation har samlat de som kan vara bra att känna till för dig som är, ska bli eller har varit hantverkare.

Läs mer

Nicole summerar 2020

2020-12-21

NICOLES BLOGG | Om 2019 handlade om att ”knyta skosnörena” var 2020 det år Stockholms Hantverksförening lämnade startblocken. Transformeringen till ett STHF anpassat till vår tid började synas även för er medlemmar. Inte minst genom de historiska stadgeändringarna som genomfördes i början av året.

Det kreativa året

2020-12-04

NICOLES BLOGG | Nöden är uppfinningarnas moder, sägs det. 2020 har hittills verkligen lett det påståendet i bevis. Framför allt har året skyndat på den digitala utvecklingen – på gott och ont. De hantverkare som inte var så digitala innan har blivit det i år. Något som inte minst den digitala Gesäll- och Mästarbrevsutdelningen visar.


Hämtar fler nyheter