Alla nyheter

Se hantverkare arbeta i skyltfönstret

2019-05-21

PRESSMEDDELANDE | Under vecka 21 och 22 kan förbipasserande se väskmakarlärlingen Roar Sörli arbeta i ett skyltfönster på Götgatan 59 på Södermalm. När Roar inte sitter i fönstret visas foton av lärlingsarbeten i många olika hantverksyrken samt olika hantverksföremål tillverkade av lärlingar på Hantverksakademin. Det hela är en del i arbetet med att uppmärksamma skolans examensutställning.

Läs mer

Nu börjar det!

2019-05-17

NICOLES BLOGG | Hantverksföreningens VD Nicole Pluntke har börjat blogga. Följ bloggen för att få reda på det senaste inom Hantverksstockholm. Hon kommer också att låta dig följa med bakom kulisserna hos ett antal av stans och landets främsta hantverkare. Häng med!

Läs mer

Konstgillet i skattgömman

2019-04-16

KONSTGILLET | I skydd av mörkret smyger vi in och tar trapporna ned till Stockholms okända skattkammare. I källaren på gamla Skatteskrapan på Söder finns den – Sveriges största samling av litografier. – Jag har 30 000 litografier i lagret, säger Robert Emanuel Fredriksson, 50, som äger Södermalms konsthall.

Läs mer

Nicole Pluntke kommenterar vårändringsbudgeten

2019-04-10

AKTUELLT | Stockholms Hantverksförenings VD Nicole Pluntke kommenterar vårändringsbudgeten. Hon ser flera ljuspunkter för Sveriges hantverksföretagare - och även flera möjligheter till förbättring.

Välkommen till Hantverkarna Stockholms nya hemsida!

2019-03-29

MEDLEM | Idag är det premiär för Hantverkarna Stockholms alldeles egna hemsida hantverkarnastockholm.se. Välkommen in!


Hämtar fler nyheter