Alla nyheter

Dags att anmäla ditt hantverk till Design S

2020-05-25

AKTUELLT | Design S – Swedish Design Awards är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse. För dig som är hantverkare eller konsthantverkare finns flera möjligheter att kamma hem en eller flera av kategorierna. I synnerhet om du jobbar aktivt med hållbarhet.

Läs mer

Sök extra projektstöd för spridande av traditionella hantverk

2020-05-19

AKTUELLT | Har du kunskaper inom traditionellt hantverk som du vill sprida och bevara för eftervärlden? Nu kan du söka Nämnden för hemslöjdsfrågors extra projektstöd för det. Men skynda! Det är snäva tidsramar.

Läs mer

Bea prisad för sin design

2020-05-15

AKTUELLT | Modedesignern Bea Szenfeld, styrelseledamot i Stockholms Hantverksförening, får Stockholms stads hederspris i konst 2020.

Läs mer

Skomakarmästaren visar hur du sköter dina skor

2020-05-15

HÅLLBART HANTVERK | Suddgummi, uttjänta babykläder, tandborstar och gamla nylonstrumpor är några av de saker du bör ha i din skovårdslåda. Det fick influencern Emma Sundh lära sig när hon besökte vår medlem Skomakeri Framåt i Gamla stan.

Hantverksakademin söker studierektor

2020-05-13

HANTVERKSJOBB | Yrkeshögskolan Hantverksakademin, som ägs av Stockholms Hantverksförening, driver en modern lärlingsutbildning, där de har tagit det bästa från århundraden av hantverksutbildning och anpassat till 2000-talet. Nu söker de en studierektor.


Hämtar fler nyheter