Hantverkarna Stockholm: Företagsträff på H.M. Konungens Hovstall

2019-09-26

Nu är det dags för höstens företagsträff. Denna gång besöker vi Hovstallet, där vi får se bilar, vagnar och selar. Dessutom får vi se smedjan, som i normala fall inte ingår i de guidade turerna. Självklart kommer vi att få se de som bor i stallet, hästarna, också.

Vi inleder i fiket med en matig räksmörgås och kaffe/the innan den guidade turen börjar.

Program

18.00 Räksmörgås och kaffe/the serveras i fiket
ca kl. 18.30 Den guidade turen börjar
senast kl. 20.00 Evenemanget avslutas

Bra att veta

Väskor
Eftersom vi befinner oss i en känslig och historisk miljö får stort bagage inte medföras. Lämna större väskor hemma. Mindre väskor och ryggsäckar är tillåtna om de bärs på framsidan av kroppen och är under full uppsikt. Inga förvaringsskåp finns tillgängliga.

Fotografering
Det är tillåtet att fotografera för privat bruk, dock utan blixt och stativ.

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 19 september. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Anmälan är bindande. Träffen är kostnadsfri, men om du skulle utebli utan att lämna återbud senast dagen innan kl. 16.00 debiteras du 200 kr + moms.

Till anmälan >>

Evenemanget är öppet för dig som är företagsmedlem i Stockholms Hantverksförening eller som studerar på Hantverksakademin.

(Inbjudan har också mailats till berörda medlemmar. Har du inte fått någon inbjudan? Börja med att kolla din skräppost. Finns inte inbjudan i skräpposten? Då kan du tidigare ha angett att du inte vill ha våra utskick. Om du vill ha våra utskick kan du meddela kommunikationschef Caroline Eriksson detta, så tar vi bort spärren på din adress.)

Dela